GIRONA H.C.                                           1
Virginia Diaz (P), Ariadna Campistol, Carla Dorca, Carla Grí, Ariadna Cabezas, (equip titular) Elena Ruiz, Laura Viella i Alba Ceballos (P).

IGUALADA FEMENÍ H.C.P.                        3
Laia Navarrete (P), Elba Garreta, Clara Ferrer, Marta Soler, Raquel Bernadas (equip titular), Laura Torres, Laura Salvador, Judith Baldrís, Meritxell Martínez, Sol Albares (P)

L’equip del Igualada Femení HCP, va assolir una nova victòria al pista del Girona H.C.
Les igualadines tot i patir en excés en la primera part, van disposar de ocasions clares tant sols començar al partit, però la manca de punteria van fer que no es transformessin en gols.
Cap a la meitat d’aquest temps la Raquel no va encertar a transformar un penal, però sortosament l’Elba en el minut 12’ 02’’ assolia arrossegant la bola batre per baix a la portera local. Semblava que les coses s’encarrilaven però va aparèixer la pressió en les noies d’en Raül Ramírez i a manca de 2’ 47” pel descans Elena Ruiz assolia l’empat amb que es va arribar al descans.

En l’inici del segon temps es va notar les indicacions que l’entrenador igualadí, havia donat a les seves pupil·les, el joc era més pausat i dominant per part de les igualadines, sense errors en defensa i treballant molt bé els atacs. Fruit d’això va ser com en el minut 5’ 59” la Judith amb molta picardia enviava la bola sobre la portera sortint des de darrera de la porteria i la pròpia jugadora local s’introduïa la bola al fons de la seva porteria.

La pressió que intentava el Girona era infructuosa. Les jugadores del Igualada FHCP estaven molt concentrades i treballaven molt bé en defensa, a més les bones accions de la Laia donaven seguretat a l’equip. A manca de 2’ 17” per acabar el partir les noies de l’Anoia van disposar d’un nou penal, però aquest cop la que va estar desafortunada va ser la Laura Salvador, enviat el seu xut sobre les guardes de la portera local.

Afortunadament per les igualadines tant sols trenta segons desprès la Raquel en una jugada de ú contra ú introduïa la bola al fons de la porteria gironina amb un xut a mitja alçada, que sorprenia a la seva defensora i a la portera local, assolint així el gol de la tranquil·litat.

Quedaven 1’ 47” i les igualadines estaven amb nou faltes d’equip. A manca de tant sols setze segons les Gironines van disposar del llançament de falta directa per la desena falta de l’equip igualadí. L’encarregada del llançament va ser Laura Viella, però la Laia va saber aguantar com una veterana i forçar l’error de la davantera local.

A partir d’aquí les nostres jugadores van saber aguantar la bola fent-la córrer per tota la pista i assolint així el resultat final de 1 a 3. Aquesta victòria les col·loca en la vuitena posició de la classificació, dins de les places que classifiquen per la copa de la Reina, tot i que es molt aviat i de moment l’objectiu es anar partit a partit.

Proper partit: La propera jornada serà el diumenge 21/12/14 a les 12:30 hores al Pavelló de Les Comes envers el H.C. Palau de Plegamans, un altre del equips que han començat forts la competició. Us hi esperem a tots per donar suport a les nostres noies!!!