9.12.14

VICTÒRIA!!

L’Igualada guanya el primer partit de lliga amb un recital de bon joc i d’equip.

Igualada FHCP                            6

Sílvia Borràs -P-, Elba Garreta (1), Clara Ferrer, Marta Soler i Laura Torres (2). També, Solange Albares, Raquel Bernadas (2), Laura Salvador, Meritxell Martínez (1) i Laia Navarrete -P-.

Filtros Cartes Sta. M. del Pilar   0

Elenan Díez -P-, Júlia Andrés, Clara Santos, María del Moral i Nerea Blanco. També Laura Peñaló, Claire Currey, Marina Rodríguez i Ana Peñaló -P-.

Primer partit impecable de l’Igualada i primera victòria. Incontestable i imparable joc d’equip.
A diferència dels darrers partits les igualadines van sortir més concentrades i van ser elles les que als pocs minuts d’inici s’avançaven ja en el marcador gràcies al gol de la Laura Torres al minut 3 de joc (1-0).
El domini de les noies de Raül Ramírez era clar i a mesura passaven els minuts anaven agafant encara més confiança i més intensitat. Al minut 7 era l’Elba Garreta la que culminava una bona jugada trenada i anotava el segon per les locals (2-0).
Al minut 14 era la Raquel Bernadas, quasi recuperada de la gastroenteritis, la que s’apuntava el tercer i deixava el partit més que encarat (3-0).
L’equip madrileny no abaixava els braços i intentava escurçar la diferència, però la bona defensa de tot l’equip desactivava qualsevol ocasió de perill de les visitants.
A dos minuts del descans la Meritxell Martínez marcava el seu golet i aixemplava la diferència. (4-0). En els darrers segons de la primera part la Raquel marcaria el cinquè gol i que era el segon en la seva compte particular (5-0).

La segona part va ser una extensió de la primer però amb menys gols. El desgast físic del partit del dia abans contra l’Hostelcur Gijón hi era i l’objectiu, amb la victòria assegurada, era ara la de no encaixar cap gol.
Les visitants, ferides, volien marcar el gol de l’honor, però la defensa i la portera Sílvia Borràs van desfer tot allò que arribava.
Així, a 6 minuts del final, la Laura Torres marcava el darrer gol del partit i segon particular (6-0). Un minut més tard la Raquel tindria l’oportunitat de marcar un altre gol per a les igualadines però va fallar una falta directa.
L’Igualada sumava per fi tres punts després de disputar els primers partits contra 3 dels 4 primers classificats. El partit d’avui ha confirmat que les igualadines estan treballant bé i es veuen amb opcions d’assolir el primer objectiu; classificar-se per a la Copa de la Reina. La bona feina del tàndem tècnic format per Raül Ramírez i Harry Mora comença a donar bons resultats.

El proper dissabte a les 21:00 h, les igualadines juguen a la pista del Girona. Les gironines, amb un partit més, no han aconseguit encara guanyar cap partit i posaran molt cara la victòria visitant per intentar sortir de la zona de descens. Tot i així les igualadines volen seguir millorant i sumar punts.

Gràcies Al Comité Català de Hoquei Patins i especialment al seu fotògraf que ens ha facilitat aquestes imatges.