Van merèixer més

CP Alcorcón 3

Marianna Vélez; Dolores Cancelas, Oara Bautista, Lucía Martínez y Marta Ventepan. (Entrenador – Erick Naser). Suplents: Silvia López, Sara Alonso, Ana Asensi y Zoe González

Igualada FHCP 0

Laia Navarrete; Marta Soler, Elba Garreta, Meritxell Martínez i Raquel Bernadas. (Entrenador – Raül Ramírez). Suplents: Sílvia Borràs, Clara Ferrer i Laura Torres.Gols: 1-0 Dolores Cancelas (3’); 2-0 Lucía Martínez (23’); 3-0 Dolores Cancelas (24’)Àrbitre: David Cantos

L'Igualada Femení Hoquei Club Patins es va desplaçar aquest dissabte passat a Alcorcón (Madrid), amb les autocaravanes gentilesa de jmcaravaning i amb la intensió d'emportar-se algun punt del pavelló Santo Domingo d'Alcorcón; com ja va passar la temporada passada.

En aquesta ocasió però, l'actual líder de l'OKlliga femenina i vigent campió d'Europa de clubs va tirar de galons per esvair les intensions de les anoienques en els primers minuts del partit i de la segona part.

Així, al minut 3, Dolores Cancelas avançava ja a les madrilenyes amb un fort xut creuat al pal llarg de la porteria de la Laia. Quedava molt partit i les igualadines volien sumar quelcom. La possessió de la bola era molt disputada i ambdós equips alternaven diferents ocasions amb un ritme alt de joc i de qualitat. Les noies de Raül Ramírez estaven fent un treball molt seriós davant el líder de la competició.

Amb l'1 a 0 s'arribaria al descans i les sensacions de puntuar eren reals atenent al joc i la concentració de les visitants. Però a la represa, altre cop als 3 minuts, una bola morta a l'àrea igualadina acabà suposant el segon gol de les locals fruït de l'oportunisme de la seva capitana, Lucía Martínez.

Un minut més tard, l'estick de la portera igualadina, s'enganxa al patí de la mateixa capitana i la fa caure. L'àrbitre marca penal i mostra targeta blava per a la jove i talentosa portera. La veterana Sílvia Borràs no pot fer res en un xut perfecte i a l'escaire dret de la porteria visitant. El tercer de l'Alcorcón i segon de la Dolores Cancelas.

Quedava encara molt partit, quasi tota la segona part per aixecar el partit. Però la bona actuació de la potera local Mariana Vélez va desfer totes les ocasions visitants. A tres minuts del final la Dolores Cancelas va marrar un penal. I en el darrer minut del partit, la 10a falta de les locals suposava una altra oportunitat per marcar el gol de l'honor per a les d'Igualada. Però en aquesta ocasió la Laura Torres va errar-la i el partit acabaria amb el definitiu 3-0 on les visitants mereixien, sens dubte, alguna cosa més.

Al final del partit les jugadores del CP Alcorcón van obsequiar a la seva excompanya Raquel Bernadas amb un ram de flors. Un acte molt emotiu amb tot el públic del pavelló ovacionant i aplaudint a la igualadina que ha deixat un excel·lent record a Alcorcón. La Raquel, emocionada i entre llàgrimes va agrair un per un aquest gest.
Tot i la derrota, la segona dels dos partits disputats, hi ha bones sensacions dins l'equip. Un grup humà que s'està cohesionant més setmana rere setmana i agafant nous automatismes que han d'acabar portant a una dinàmica positiva. A més, els dos partits perduts han estat contra el CP Voltregà -actual campió de l'OK lliga femenina-, i el CP Alcorcón -actual campió d'Europa de clubs-. L'objectiu de les igualadines és classificar-se per a la Copa de la Reina. Per això cal quedar entre els 8 primers.

El cap de setmana vinent l'Igualada ha de sumar ja els primers punts de la temporada. No serà empresa fàcil. El dissabte dia 6 a les 14:00 h. s'enfrontaran a Les Comes contra el Hostelcur Gijón HC i la igualadina Maria Díez. Un equip que s'ha reforçat molt bé amb la francesa Vanessa Daribó i és clar favorit per a emportar-se la Lliga, la Copa de la Reina i la Copa d'Europa, tot i l'inici irregular d'aquestes primeres jornades. Aquest partit és el corresponent a la jornada 3 que es va haver d'ajornar pel compromís europeu de les asturianes.

El diumenge 7 a les 12:30 h. a Les Comes, partit contra l'altre equip madrileny i contra una altra igualadina, la Maria del Moral -també ex de l'Alcorcón-. Les igualadines van guanyar a l'equip madrileny 1-4 en el darrer partit de la temporada passada i que suposava la permanència a la màxima categoria per a les de l'Anoia i el descens per a les del Pilar. Però com que no hi va haver alternativa a la Federació Madrilenya, aquest ha continuat un any més també a l'OK lliga femenina.

En aquesta ocasió l'Igualada també anirà molt necessitat de punts, però el context ha canviat radicalment per a les madrilenyes. Dues victòries en dos partits les col·loca com a revelació en aquest inici de temporada i vindran a Igualada amb intenció de sumar i mantenir-se invicte.

Sens dubte aquest cap de setmana l'Igualada Femení interpretarà aquests compromisos com uns atractius reptes esportius a superar i ho donarà tot per començar a guanyar punts, canviar la dinàmica negativa de la temporada passada i el més important, gaudir de l'hoquei patins.

Les noies de l'Igualada Femení Hoquei Club Patins fan una crida per a rebre el suport, de tots aquells que estimen l'estic, en els dos importants partits d'aquest cap de setmana a Les Comes.